Wednesday, August 17, 2011

second doodle!!



huh susah toi nak buat ni..
apa pn aku buat gak khas tuk my best friend
ok aku letak link tu warna hijau ok
sebab dia suka warna tuh..
heheh
tapi bad news nya wadah aku still x pandai
nak letak colour..huhu
ada sesiapa leh tolong ajar aku..
buat tutor khas tuk aku ka?haha
serius jelez gila ngn blogger
len yg reti buat benda
alah ni..
huhu..apa pn doodle ni x la lawa
mana pun..letak colour blink-blink
pun belum tentu lawa..hahah
komen la ea!!

12 comments:

HK said...

nice... najwa bole tengok kt blog ni http://nardieya.blogspot.com/ ada tutorial warna utk doodle. sy bljr dari tutorial tu gak. senang nak fhm.:)

SITI MAWADAH said...

auw auw. terharunya aku..
tima kasih.. comey gila2 gila gila.. ingt hari tu naik main2 ja. nampaknya doodle aku lagi penting dr kuih raya ang noh. hehe

Wawazzup said...

hk:tq bebanyak..memang nak sangat belajar letak warna nih hihi
insyaallah saya melawat blog tu..tq again!!

wadah:heheh x tidoq aku wat doodle ni tapi sory la xdak warna..x pa aku belajar dulu pastu aku buat lagi satu ok!!

SITI MAWADAH said...

hahaha.. thanks faseha. terharu tak habis lagi ne. nak p belagak dengan yang lain ang buat doodle kat aku. hahah.

tak pa belajaq dulu. apa2 pun yang ne pun dah mengancam sakan dah ne. terpaku seminit dua dah aih.

Wawazzup said...

wadah:hahah dia la x ngncam mana pun hehe..wei ena tgk g..awt semalam tetiba dia tulis kat wall ang
wadah heheh..

SITI MAWADAH said...

AKU TAK TAU LA. dia tengok ka tak. tak kot qasanya kalau tak mesti dia comnt sakan dah. haha.. tula aku pn nek heqan neyh. beli baju raya g seha>?

Wawazzup said...

wadah:hehe dok la ena ajak buat colour hitam..tapi x confirm g la..

SITI MAWADAH said...

jom jom. aku pn hitam weyh. kita buat boria miskin kaya sama sama raya neyh weyh..

nanad said...

doodle kamu shomell laaa :D bear tu~! ohmy, cute gilos >.<

QaRr JaliL said...

cantik..gune ape ni?

Wawazzup said...

nanad:tq bagi komen heheh anda mentor saya tuh hehe

QaRr jalil:hah guna photoscape hehe

idzanfashila said...

whooa. doodle comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...