Wednesday, September 7, 2011

Fenomena balik U!!

fenomena biasa yang selalu kita nampak
kat facebook time-time nak
balik u!!
‎3 hari je lagi. ape pown x kemas.
 ·  · 38 minutes ago · Privacy:

Malasny ak skrg..mls nk blik shah alam..lma gla xpegang pen nie..mesti rsa kekok gla nnt..hahaha [via Celcom SMS]

 ·  · 23 minutes ago via mobile · Privacy:


‎3 days more to merbok.kaki ini sangat berat untuk meninggalkn penang,famili n my home sweet home.xmau balik bley? :(
 ·  · 3 hours ago · Privacy:

  • You and 10 others like this.

    • Ejah Mus kne blekk jgakk..aku rindu ko wehhh..
      2 hours ago · 

    • Norule Eyna blik2...dpn uitm dah letak spanduk slamat dtg dh...tym kami dak dip nk lik cti lak...sudah2 cti 2...hehe
      about an hour ago · 

i'm back here...alhamdulillah,,, — at UUM, Sintok.
 ·  · about an hour ago · Privacy:

berakhir sdh pnantian slma 4 bln.........
merbok....................
aku kembali......................
 ·  · 3 hours ago · Privacy:

‎08sept2011.bile tah tarikh tuh?balik merbokkk...semoga selamat sampai. (:
 ·  · 12 hours ago · Privacy:

  • Bart Rasta Jr. likes this.

    • Nur Farahain ade punye org nk beli..kita tak mampu ar nk pakai fixie awk tuhhh...sebab smart sgt..tkot ramai nk ngorat nti.hahahhahahhaa!
      12 hours ago ·  ·  1 person

    • Bart Rasta Jr. hahaha..tudiaaa
      4 hours ago · 

‎5 days more...-.-'''
 ·  · Yesterday at 1:17am near Melaka, Malaysia · Privacy:

laie limo hari aktiviti den akn bermulo seperti biaso..aduh maleh ea nk blik...kalau blh la tambh lagi 2bulan cuti kn bes...
 ·  · 18 hours ago · Privacy:

  • 5 people like this.

    • Siti Rohaiza tau xpe..wei ko tau x sblom aku nk g umah dye mse ryer ari2 dye kol aku tnye spe je lg yg dtg umh dye..dye ingtrmai pstu aku ckp aku n syida yg nk dtg umah dye ps2 dye ckp tnye aku npe x bwk koskli...tgk siap tnye lg npe ko x dtg..btol2 caring
      13 hours ago · 

    • Norsyazana Muhamad Dah tu namanyer..ak ni owg very the important..hahhahahadie tak leh tanpa ak..hhaha
      13 hours ago · 

time to prepare for going back to utm.. ♥
 ·  · Yesterday at 12:08am · Privacy:

menghabiskan masa-masa terakhir berada di rumah sebelum pulang ke UUM.
sekian. — at Alor Star..KEDAH.
 ·  · Monday at 6:59pm · Privacy:

.........
hah ni antara status kawan-kawan aku kat fb
nak pack barang la,rindu family la
gonna miss my hometown la
mcm-mcm la status kat fb tuh
fenomena nih mesti dah biasa dan
selalu kita nampak kan!!


P/S:kepada kawan-kawan aku kat fb soryy copy x bgtau huhu btw SELAMAT KEMBALI!!

6 comments:

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

dat's normal.. :) ehe! pun mls nak packing things~

M Firdaus Mohd said...

haha, sekarang ni daus memang malas gila nak packing, mak dah bising suruh kemas baju..haha

Irma A.Wahid said...

selalu sgt...saya lak malas nak masuk sem balik.heheheh

SITI MAWADAH said...

aku pulak nak buat status

: ish lambat lagi nak balik arau ini, rindu uitm :("

agak2 status aku ini ada kena mengena dgn yang ats tak??

Wawazzup said...

wadah:aishhh ang x dak kena mgena ngn entry aku huh jelousss..haha

reza al-razi said...

ayuh kembali ke sekolah.. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...