Tuesday, August 23, 2011

student UITM BODOH!!

hah baru-baru ni kecoh sal student kelar student
berita ni dah meluas la aku rasa even x semua kawan aku
tau lagi haha..kalau korang nk tau cerita lebih lanjut
boleh KLIK ZONE SINI!!
hah dah baca??
so korang tau la kes ni berlaku kat mana an
kat mana lagi balik-balik u aku jugak
jadi femes hehe..
tapi aku bukan la nk cerita lebih lanjut sal bende ni
walaupun aku tau bnyak gak info sal ni
maklum la "SENIOR" haha
so aku ada la anak buah gtau sal bende alah ni an..
walaupun aku tgh cuti sekarang nih..
tapi yg nak aku kongsi sekarang adalah
isu sal nih..

rasa mcm terancam n tk selamat la mcm nie
hah ungkapan nih kira ok lagi an..
baca plak nih..

ish3. teruk ngat aih budak tu :|

hah yg ni boleh dikategori ok la kan
biasa la dia bg pendapat ja an..
cebaca yang ni plak

Cara kau cakap macam semua ok>>>dah tu dia pergi kelar pasal hobi dia ke kelar leher rakan sebilik? Inilah masalah mentaliti pelajar Universiti Tolong Melayu (UiTM)....bodoh dan tak layak masuk universiti tapi sebab dasar kerajaan, dapat jugaklah masuk kan.
hah yang ni yang buat aku bengang
dia kata budak UITM ni
UNIVERSITI TOLONG MELAYU
"dah tu dia siap kata
budak uitm ni bodoh dan
tak layak masuk universiti
tapi sebab dasar kerajaan ja sebab tuh leh masuk"
apa kejadah la manusia jenis ni..
mak aiii rendah sangat ka iq budak UITM ni..
aku cam nak lempang ja..
pastu ada plak yg sokong tuh

Princess_lydia_sweet 10 jam lepas in reply to Insan
kesian btul semua bdk uitm bodoh.awk memang sangat pandai kan.

aku kalau diorang nak komen
nak kata budak tu jahat gila ka
budak tuh psyco ka
budak tuh memang nak mampos mati ka
aku x kisah sangat..
ni yg ikut sedap ja dia kata budak uitm
BODOH
bayangkan la uitm bukan satu la bai
banyak tau..berani-berani ja kata dak uitm bodoh
apa??ang ingat ang ABG LONG FADILL
 aku takut ka??

p/s: komen-komen diatas aku ambik kat sini ZONE PANAS!!


Saturday, August 20, 2011

ACHIK dalam kenangan!!

huhu x da apa yg nak aku
cerita hari ni...walaupun aku ni x berapa suka kucing
tapi aku still sedih kucing adik aku mati hari ni
huhu 'teriak' gak la dalam x suka pun
huhu ya la lama kut adik aku bela
aku dah mula sayang 'achik'.. tu la
nama yg adik aku selalu panggil kucing tu
sedih gak bila tgk gambar-gambar dia

ni gambar last dia
8/8/2011 ritu..
dalam kenangan 'ACHIK'..

Thursday, August 18, 2011

korang ada???

hah entry sebelum ni pasal kasut..
entry kali ni sal baju plak!!
KORANG ADA??
haha ce tengok

hamburger dress
by JOY KAMPIA
chocolate dress
bye PACO RABANNE
cream puff dress
by VALENTYN SHTEFANO
charmin toilet paper dress
by KATRINA CHALIFOUX
skittles wrapper
by yg ni dop tau sapa
haha
tent dress
by ROBIN LASSER AND ADRIENNE PAO
all nature dress
by ROBIN BARCUS
 wedding dress
by x da nama..
condom dress
by ADRIANA BERTINI
.....
hah kalau rasa nak jadi cm LADY GAGA
boleh la try baju cam ginih
haha..
sapa nak pakai baju condom tuh..
gila r..sapa-sapa rasa
nak buat baju raya taun ni cmni leh la..
chilll semua...

Wednesday, August 17, 2011

KASUT PELIK TUAN DIA????

Salam ok aku ada masa lagi 15 minit
sebelum out g shopping raya
hehe..so aku buat entry ni tuk korang
KASUT PELIK TUAN DIA????
haha x da kena mengena ngn tuan kasut pn sebenarnya..
hah tgk la gambar kasut-kasut pelik ni..
ni menunjukkan tuan kasut ni agresif
siap bela tarantula lagi..
yg ni baru dikatakan "kaki main game" haha
yg ni tuan dia gerenti jenis pengotor!!
geli siot..
ni sempoi gak an!!
yg ni x tau nak cakap apa dah!!
orang gila pn x pkai rasanya..
hah sanggup ka korang pkai kasut cmni
tah berapa inci ni..
aku tabik springg lah sapa pkai kasut cmni
mesti yg jenis kedekut an sebab pa??
dah x yah beli seluar jimat kot!!!
comel kut..dah mcm zoo plak haha..
yg ni korang nilai sendiri la ek..
kreatif gila sapa yg buat nih!!
aku pn x tau apa motif dia buat kasut ni..
kalau pkai kasut cmni agak-agak korang  boleh 
 tahan bapa lama..
daun boleh jadi kasut tuh!!
....
ok yg ja kalau korang ada koleksi kasut
yg lagi pelik dari ni kongsi la ngn aku hehe..
chill!!

second doodle!!



huh susah toi nak buat ni..
apa pn aku buat gak khas tuk my best friend
ok aku letak link tu warna hijau ok
sebab dia suka warna tuh..
heheh
tapi bad news nya wadah aku still x pandai
nak letak colour..huhu
ada sesiapa leh tolong ajar aku..
buat tutor khas tuk aku ka?haha
serius jelez gila ngn blogger
len yg reti buat benda
alah ni..
huhu..apa pn doodle ni x la lawa
mana pun..letak colour blink-blink
pun belum tentu lawa..hahah
komen la ea!!

Tuesday, August 16, 2011

aku x puas hati!!

assalammualaikum..
sebelum tidoq ni aku buat satu entry luah perasan gitu..
walaupun aku baru ja dalam dunia blog ni
tapi sebenarnya dah lama explore pasal
benda alah..
so aku selalu tinjau,geledah sikit-sikit
blog yg menarik perhatian aku
paling menarik perhatian aku blog-blog otai la..
ada sesetengah diorang aku x paham betul
diorang mcm x puas hati ngn newbie cm aku ni
sebab pe??sebabnya bg diorang newbie ni asyik mengejar
follower..padahal bila aku geledah blog diorang
adoyaiii follower boleh dikatakan satu kampong la jugak..
bapak banyak..sama ja bai
lu kata orang padahal lu pn lebih gak..
pada aku x kisah la nk kejar follower ka nk buat derk ja
biar la..sepatutnya otai cm lu bagi la support
siikit..pastu ada plak yg nk buat entry
pasal tulisan ni makk aii
biar la diorang nk tulis manja ka..
x nak tulis ka..
ada kacau blog lu ka..
kalau lu x nak baca diam dah la..aishhh
pastu asyik sebut pasal kualiti blog..
ni lagi satu cam bangang ja..
kalau asyik duk cari salah orang bai
aku rasa lu punya blog pn x berapa nak kualiti la..
kalau x puas hati apa kata lu drop komen
sikit kat bawah tu tulis apa yg lu x puas hati
aishh..apa pn kita manusia ja 
bnyak kelemahan
so x payah kita nak cari salah orang or kelemahan
orang lain akhir kata..





diet???

DIET 
mesti semua tau kan
apa yg dikatakan diet hehe..
terutamanya kaum mcm aku ni
lagi tepat pada kaum-kaum wanita
yg sedang bercintan-cintun..
perkataan diet tuh
memang ada la dalam kamus hidup diorang nih..
bg diorang diet nih tersangat la perlu
sebab katanya nak maintain kan bentuk badan..
mau x nya kalau badan x solid takut lak
bf-bf diorang cari lain..
heheh..
tapi aku nak gtau la an..artis-artis 
yg lawa-lawa n bentuk badan yg dah memang confirm
solid tu pn duk putus cinta la,gaduh la,n ada yg sampai bercerai..
bg aku kalau yg diet untuk 
jaga kesihatan or nak jaga
penampilan utuk lebih berkeyakinan
 tuh memang baik la an
tapi kalau untuk tujuan semata-mata 
sebab nak nampak cantik depan bf korang 
aku rasa buang masa ja,,
nak kongsi sikit nih..ada orng yg aku kenal an
dia terlalu la obses ngn diet ni an
sampai langsung x makan berhari-hari kot
pastu satu hari time dia keluar keta
tup-tup jatuh depan keta..pengsan
hah dah kena masuk hospital
x pasal2 an..
apa pn diet ni ada kebaikan nya
n ada keburukan nya..
nak diet boleh tapi ikut la
prosedur yg betul..
diet x semestinya
x makan kan.
tapi ni semua pendapat aku la kan..
kalau korang da pendapat lagi bernas
sila la koment yea!!
chill!!


Sunday, August 14, 2011

Arrgghhhh scary cakes!!!




kalau rasa cukup baran boleh la tempah
cake-cake ni..kalau aku bukan kata nak makan
tgk pun dah nk muntah darah!!













hah kalau korang leh makan kek-kek ni 
memang aku tabik la an!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...